KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Saat kassalla vielä 7 % lisäalen yli 60 euron tilauksista koodilla 07FACE. 

Laita ihmeessä tekstaria/WhatsUpia/Messengeriä, jos on jotain. Sähköposteja luetaan huonommin heinäkuussa.

3 Sprouts SHOP

Tuotteita saapumassa varastoon heinäkuussa uudelta tukkurilta. Ennakkotilaajan etu -10 %!

Jos haluat 3sproutsin henkaripakkauksia (9,95€/pak) tai book rackeja (44,95€/kpl) (ks valmistajan sivut 3sprouts.com) tai muita 3sproutseja joita ei ole kaupassamme, laita viestiä WhatsUpilla tai Messengerillä, niin katson saisimmeko sinulle kappaleet kuitenkin varattua.


3 Sproutsin mahtava tuotesarja

Upeat 3Sproutsin sisustustuotteet valloittavat sydämet ja lastenhuoneet. Nämä tuotteet ovat saaneet vain positiivista palautetta asiakkailtamme. 


Tuotevalikoima

Storage Bin on iso säilytyskori, johon mahtuu iso kasa leluja tai muita tavaroita. Katso tuotteen koko - se on oikeasti iso.

Storage Box on säilytyslaatikko, joka mahtuu esimerkiksi Ikean Expedit hyllyyn.

Laundry Hamper on ihana pyykkikori. Hyvä materiaali takaa sen, että kori pysyy hyvin pystyssä ja ei mene rikki painavankaan pyykin kanssa.

Stroller Organizer on säilytyspussukka vaunuun kun vaunuun. Ihanat värit ja hahmot! Suosikkotuote!

Wall Organizer on seinätasku, joka sopii lastenhuoneeseen kuin lastenhuoneeseen. Yksi tasku on A4 kokoinen, joten käytä sitä myös lehtitelineenä.

Toy Chest on kankainen, iso lelulaatikko. Tukevat reunat tekevät tästä mahtavan lisän lastenhuoneeseen tai miksei olohuoneeseen.

Caddy on säilytyspussukka, jossa voi säilyttää esimerkiksi vaipanvaihtotarvikkeet hoitopöydän vieressä.

Eväslaukku on eristetty laukku kesän eväsretkiin. Kiva säilyttää eväät myös auto- ja vaunumatkoilla. 

 

Taustaa 

3Sprouts syntyi kolmen ystävyksen voimalla rakkaudesta lapsiin ja arvostuksesta yksilöllisiin ja moderneihin tuotteisiin. Työskenneltyään muotoilun parissa New Yorkissa ja Torontossa arvostetuissa yhtiöissä, kuten Kate Spade, Barneys New York ja Holt Renfrew, kolmikolle syntyi inspiraatio luoda mallisto joka miellyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. 

Tuotemerkki on perustettu keväällä 2007, jonka jälkeen se on tarjoillut asiakkailleen hyvin suunniteltuja lasten ja vauvojen tuotteita. Tuotteita löytyy säiliytyskoreista kylpytuotteisiin ja vaunutarvikkeisiin. 3Sproutsin tuotteet ovat huolella suunniteltu käyttötarkoitukseensa ja ne menevät muun muassa pieneen tilaan silloin, jos niille ei olekaan käyttöä.

3Sproutseja on tuotu Suomeen muutaman vuoden. Vuoden 2016 alussa maahantuoja vaihtui ja 3Sproutsien saatavuus Suomessa on parantunut entisestään. Nyt kesällä 2018 koko Pohjoismaille on tullut yhtenäinen tukkuri, mikä on tarkoittanut hinnanlaskua paikoittain peräti 30 %. Hienoa!