Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


3 Sprouts SHOP

Täältä löydät mahtavat 3Sproutsin tuotteet. Tuotteet nopsalla toimituksella suoraan hyllystä.


Paljousalennusta 3 Sproutseista!

Saat 10 % alennusta, kun tilaat 3Sproutseja yli 80 eurolla. Käytä koodia 3SPROUTSALE kassalla etusetelikentässä. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.


3Sproutsin mahtava tuotesarja

Upeat 3Sproutsin sisustustuotteet valloittavat sydämet ja lastenhuoneet. Nämä tuotteet ovat saaneet vain positiivista palautetta asiakkailtamme. 


Tuotevalikoima

Storage Bin on iso säilytyskori, johon mahtuu iso kasa leluja tai muita tavaroita. Katso tuotteen koko - se on oikeasti iso.

Storage Box on säilytyslaatikko, joka mahtuu esimerkiksi Ikean Kallax -hyllyyn.

Laundry Hamper on ihana pyykkikori. Hyvä materiaali takaa sen, että kori pysyy hyvin pystyssä ja ei mene rikki painavankaan pyykin kanssa.

Stroller Organizer on säilytyspussukka vaunuun kun vaunuun. Ihanat värit ja hahmot! Suosikkituote!

Hanging Wall Organizer on seinälokerikko, joka sopii lastenhuoneeseen kuin lastenhuoneeseen. Yksi tasku on isokokoinen, joten käytä sitä myös lehtitelineenä.

Toy Chest on kankainen, iso lelulaatikko. Tukevat reunat tekevät tästä mahtavan lisän lastenhuoneeseen tai miksei olohuoneeseen.

Caddy on säilytyspussukka, jossa voi säilyttää esimerkiksi vaipanvaihtotarvikkeet hoitopöydän vieressä.

Bath Storage on kylppääriin sopiva lelutasku, joka laitetaan seinälle imukupilla. 

Hangers on 10 kpl henkarisetti. Henkarit on päällystetty, joten vaatteeti eivät liu'u niistä pois. 

Backseat Organizer on autoon sopiva säilytystasku. Tähän mahtuu kaikki lapsen härpäkkeet. 

 

Taustaa 

3Sprouts syntyi kolmen ystävyksen voimalla rakkaudesta lapsiin ja arvostuksesta yksilöllisiin ja moderneihin tuotteisiin. Työskenneltyään muotoilun parissa New Yorkissa ja Torontossa arvostetuissa yhtiöissä, kuten Kate Spade, Barneys New York ja Holt Renfrew, kolmikolle syntyi inspiraatio luoda mallisto joka miellyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. 

Tuotemerkki on perustettu keväällä 2007, jonka jälkeen se on tarjoillut asiakkailleen hyvin suunniteltuja lasten ja vauvojen tuotteita. Tuotteita löytyy säiliytyskoreista kylpytuotteisiin ja vaunutarvikkeisiin. 3Sproutsin tuotteet ovat huolella suunniteltu käyttötarkoitukseensa ja ne menevät muun muassa pieneen tilaan silloin, jos niille ei olekaan käyttöä.

3Sproutseja on tuotu Suomeen muutaman vuoden. Vuoden 2016 alussa maahantuoja vaihtui ja 3Sproutsien saatavuus Suomessa on parantunut entisestään. Nyt kesällä 2018 koko Pohjoismaille on tullut yhtenäinen tukkuri, mikä on tarkoittanut hinnanlaskua paikoittain peräti 30 %. Hienoa!