Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Goula SHOP

33 Tuotetta

Täältä löydät kaikki Goula -merkkiset lelut, pelit ja palapelit. Me pidämme erityisesti näiden lelujen kivasta designista! Goulalta löytyy palapelejä eri ikäisille, mosaiikkeja jo ihan taaperoille, pelejä, opetuskelloja, liikennemerkkejä, kasattavia kuutioita ja soittimia.

Suosituimmat Goulan tuotteemme

Goulalla on ihana tuotesarja ensipalapelejä, joissa on isot nupit ja värikkäät kuvat, kuten pupu nuppipalapeli. Näitä löytyy erilaisia. Goulalta löytyy myös ihania vähän isompien taaperoiden nuppipalapelejä, kuten maatila-aiheinen 12 palan siluettipalapeli. Näitä on eri teemoilla ja myymme kaikkia maahantuojan Goulan tuotteita. Saatavilla on myös erilaisia muita palapelejä kuten yhdistämispalapeli safari ja yhdistämispalapeli maatila, joissa molemmissa on goulamainen design värikkäine kuvineen.

Goulan ensimosaiikki ja mosaiikki ovat olleet jo pari vuotta ostetuimpien tuotteiden joukossa. Näissä on erinomainen värimaailma ja kivat osat. Goulalta löytyy myös ihania dominopelejä kuten kaareva domino, jossa on hauska design, joka poikkeaa massasta. 

Lisäksi Goulan puiset liikennemerkit ovat olleet suosittuja. Niissä on kirkkaat värit ja niiden mukana tulee säilytyspussukka.

Ehdoton Goulan hittituote on kuitenkin magneettipalapeli kalastus. Siinä on magneettinen onki ja 10 eriväristä merenelävää. Hieno palapeli, johon yhdistyy hauska klassikkopeli.