Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Haba SHOP

Täältä löydät Haban laadukkaat lelut. Suuri osa valmistetaan Saksassa. Nämä lelut kestävät käyttöä ja design on moitteetonta. Haban tuotteita käytetään paljon päiväkodeissa Suomessa. Jos jokin etsimäsi tuote puuttuu valikoimistamme, ole yhteydessä. Meiltä on mahdollista saada kaikkia Suomen tukkurin Haba tuotteita. Mukavia ostoshetkiä!


Haba vauvalelut


Haban tuotteet ovat ihastuttaneet lapsia ja heidän vanhempiaan jo vuodesta 1938

Innovatiivisuus on avainasemassa Haban lelujen ja pelien suunnittelussa. Suurin osa tuotteiden valmistuksesta on käsityötä ja puiset tuotteet valmistetaan edelleen pääasiassa Saksassa. Tuotekehitys ja laadunvalvonta ovat huippuluokkaa, mikä takaa tuotteille pitkän käyttöiän. Tiesitkö muuten, että osa tuotteisiin käytettävästä puusta tulee Suomesta?

Haban pelit ovat voittaneet useita pelikilpailuja ympäri maailmaa ja esim. päiväkodeista tuttua Hedelmätarhaa on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Vuoden 2008 Lastenpeliksi valittu Eläinpyramidi on ollut yksi myydyimmistä peleistä Suomessa 2000-luvulla.

Tervetuloa tutustumaan Haban monipuoliseen valikoimaan!

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)Haba kalastuspeli


Haba timanttiponit