Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Hape junaradat

23 Tuotetta

Täältä löydät Hapen junaradat. Hapella on junaratamalleja taaperosta eteenpäin. Tuotteet sopivat yhteen muiden markkinoiden puuratojen kanssa. Jotkut osista on käytettävissä erikseen ilman olemassa olevaa junarataa, kuten esimerkiksi junarataksylofoni.

Junaradat - miksi valita Hapen tuote?

Hapen junaradat ovat puisia ja innovatiivisia. Junaratojen suunnittelu on erikoista ja jännittävää. Mukana on ksylofonia, tunnelia, vesiputousta, rautatieasemaa, erilaisia junavaihtoehtoja. Miksi ei yhdistellä värikkäitä paloja normaalien joukkoon? Nämä Hapen junaratapalat sopivat yhteen muiden markkinoiden puurataspalojen kanssa, joten voi yhdistellä loputtomasti. Hienoa on myös se, että osa radoista on suunniteltu nimen omaan taaperokäyttöön, mikä on Hapen valtti.

Hapen junaratapakkauksia on erilaisia

Hapen junaratavalikoimasta löytyy edullisia vähän pienempiä pakkauksia kuten junarata silmukalla ja ratasetti paristojunalla. On myös suurempia kokonaisuuksia kuten isompi silmukkasetti ja Hape Mighty Mountain Mine upea rata monella kerroksella. Lisäksi on saatavilla runsas valikoima lisätarvikkeita kuten nostosiltoja, nosturisettejä, ötökkäjunia, tamburiinia, ksylofoneja, vesiputoustunneleita, juna-asemia, soittokelloja, junaratapaloja kuten viidakkopaloja jne. Vuoden lelu 2018 -kilpailussa rautatieasema Grand City voitti Ajoneuvolelukategorian.Monipuoliset maksutavat

Maksaverkkopankilla, luottokortilla mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.

Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella.

Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.

Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.

Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa.

  • Näkymä
38,95 €
19,95 €
19,95 €
189,95 €
29,95 €
18,95 €
87,95 €
8,95 €
29,95 €
9,95 €
14,95 €
18,95 €
9,95 €
11,95 €
49,95 €
19,95 €