KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Saat kassalla vielä 7 % lisäalen yli 60 euron tilauksista koodilla 07FACE. Tänään 17.7. on muuten viimeinen päivä ostaa 3Sproutseja ennakkotilaushinnoin!

Heinäkuussa olemme vaihtelevasti lomalla, mutta viikossa on ainakin yksi pakkauspäivä ellei enemmän. Laita ihmeessä tekstaria/WhatsUpia/Messengeriä, jos on jotain. Sähköposteja luetaan huonommin.

Hape kuularadat

2 Tuotetta

Täältä löydät Hapen mahtavat kuularadat. Hapen ratoja voi yhdistellä toisiinsa loputtamasti.

Hapen Quadrilla -kuularadoissa on laadukkaat osat, jotka ovat myös stabiileja, eivätkä kaadu niin helposti kuin esimerkiksi muovisen kuularadan osat. Ohjeita eri ratojen rakennukseen on helppo seurata jo aika lailla nelivuotiaasta asti. Kivana lisänä radoissa on spiraali. Kuulat pitävät kivaa ääntä, kun ne kiitävät radan läpi. Tämä kuularatahomma on ihan kiva aikuisillekin! Suosittelemme kokeilemaan koko perhe yhdessä!


Monipuoliset maksutavat

Maksaverkkopankilla, luottokortilla mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.

Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella.

Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.

Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.

Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa. Myös WhatsUp.

  • Näkymä
-10%
Hape Quadrilla kuularata
Hape Quadrilla kuularata
51,25 € 56,95 €
-10%
Hape Quadrilla Space City kuularata, 176 osaa
Hape Quadrilla Space City kuularata, 176 osaa
125,95 € 139,95 €