Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Hape Quadrilla kuularadat

7 Tuotetta

Täältä löydät Hapen mahtavat kuularadat. Hapen ratoja voi yhdistellä toisiinsa loputtomasti. Kuularadoista voi rakentaa jättimäisiä kokonaisuuksia isompien lasten kanssa tai pienempiä ratoja pienempien lasten kanssa. Ohjeet tulevat mukana.

Miksi ostaa Quadrilla kuularata?

Hapen Quadrilla -kuularadoissa on laadukkaat osat, jotka ovat myös stabiileja, eivätkä kaadu niin helposti kuin esimerkiksi muovisen kuularadan osat. Ohjeita eri ratojen rakennukseen on helppo seurata jo aika lailla nelivuotiaasta asti. Kivana lisänä radoissa on pyörre. Kuulat pitävät kivaa ääntä, kun ne kiitävät radan läpi. Tämä kuularatahomma on ihan kiva aikuisillekin! Suosittelemme kokeilemaan koko perhe yhdessä eri-ikäisten lasten kanssa!

Quadrilla-sarjan tuotteita

Quadrilla-sarjasta löytyy kätevä pienempi aloituspakkaus nimellä startti kuularata sekä isompia pakkauksia kuten vuoristo ja linnoitus. Suurin setti on Space City, joka myös hohtaa pimeässä. Lisäosina on saatavilla esimerkiksi muovista kourua, joka toimii kuulasiepparina. Tämä on erinomainen lisä vanhempiin Quadrillan kuularatapakkauksiin, sillä niissä tätä tuotetta ei ollut. Nyt sitä voi ostaa erillisenä. Muita erinomaisia lisäosia on musiikkiliuku ja hyppyri.Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.

Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella.

Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.

Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian. Erillisestä valmistajan takuusta on maininta tuotteen kohdalla.

Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti omistajalle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa. Myös WhatsApp.

  • Näkymä
8,95 €
14,95 €
8,95 €
-40%
Marmorikuulat 100 kpl - LÖYTÖKORIKAPPALE
5,37 € 8,95 €