Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Kurtis Baby Peace ja muut

9 Tuotetta

Kurtis lelut ja lastentarvikkeet

Varastossamme on saapunut hieno erä Kurtiksen lastentarvikkeita: Kurtis Baby Peace -vaunuverhoja, Kurtis Light Pram Curtain -vaunuverhoja, mini imetystyynyjä, Dingaring puruleluhelistimiä ja Kurtiksen vaunuverhon lenkkejä.

Myymämme Kurtikset löytyvät suoraan hyllystä ja toimitusaika on siten nopsa.

Kurtis Baby Peace ja Light Pram Curtain

Kurtiksen jo klassikoksi muodostuneet Baby Peace vaunuverhot ovat monikäyttöisiä ja ennen kaikkea hienoja vaunusuojia. Light -versio kangas on kevyempi ja vielä hengittävämpi kuin alkuperäisessä Baby Peace -versiossa. Ihanat designit! Mahtavana lisänä kokoelmaan on ehdottomasti Unicorn, joka on kaikkien yksisarvisfanien mieleen.

Kurtis vaunuverhon renkaat

Kurtikselta on saatavilla alkuperäisiä Kurtis vaunuverhon renkaita, joita voi käyttää myös leluina tai muina kiinnitysrenkaina. Laatutuote.

Kurtis Dingaring puruleluhelistimet

Ihastumme näihin Dingaring pusuleluhelistimiin päätä pahkaa: Katsokaa nyt esimerkiksi tuota kettua! Pehmoeläimet sisällä on helistin ja puurengasta voi purra minkä jaksaa.

Kurtis mini imetystyyny

Kurtiksen mini imetystyyny on todella kätevä paljon imettävälle. Sen voi helposti ottaa mukaan minne vaan, joten voi nauttia imetystyynyn eduista vaikka piknikillä.