Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Lasten kerhoreput ja muut pikkureput

27 Tuotetta

Tervetuloa reppuostoksille! Alta löydät pienen oppaan tuotteisiimme ja mikä reppu sopii mihinkin tilanteeseen.


Näin valitset hyvän kerhorepun

Alta löydät kerhoreppumalliemme vertailut toisiinsa, niin on helpompi valita oikea malli omiin tarpeisiin. Suosituin kerhoreppumallimme on Skip Hop, jota myymme satoja vuosittain ja josta on hyvin vähän reklamaatioita vuosien varrelta.

1. Beatrix N.Y. kerhoreput

Pieni näppärä kerhoreppu. Sopii taaperolle erinomaisesti tai esimerkiksi jumppakassiksi. Reppuun ei välttämättä mahdu isoa määrää vaatteita kuten kuravaatteita. Voi käyttää myös hyvin eväskassina päiväkodin metsäretkillä yms. Ikäsuositus repulle on 2-4 vuotta.

2. Skip Hop kerhoreput

Suosittu kerhoreppumalli. Sopivan pieni 2-6 vuotiaalle lapselle, mutta siihen mahtuu hyvin kuitenkin olennaiset vaihtovaatteet ja esimerkiksi kurahousut. 6-vuotiaalle ehkä jo vähän pieni reppu, mutta silloin sopii hyvin vielä jumppalaukuksi tai eväskassiksi. Skip Hop reppuja pystymme aina toimittamaan nopsaan, oli niitä omassa hyllyssä vai ei. Laita meille vain kiireellisen tilauksen pyyntö kassalla. Lue lisää Skip Hop kerhorepuista >>

3. Zoocchini kerhoreput

Beatrix N.Y. ja Skip Hop kerhoreppuja muutaman sentin isompi reppumalli. Vaihtovaatteet mahtuvat hyvin. Hieno design kaikkine 3D -yksityiskohtineen.

4. Lässig Mini Backpack

Hyvä kerhoreppu erillisellä evästaskulla. Sopivan pieni 2-5 vuotiaille lapsille. Vaihtovaatteet mahtuvat mukaan. Kiva, neutraalimpi ilme.

5. Beatrix N.Y. koulureput

Koulurepun kokoinen reppu. Hyvä, kun on tarve isommalle vaihtovaatemäärälle. Pienemmälle lapselle hankala kantaa itse.

Starchild tossut päiväkotiin

Tutustu samalla Starchildin nahkaisiin sisätossuihin, jotka voit hankkia samalla kuin repunkin. Tossuja löytyy koossa 0-10 vuotta.

Starchild sisätossut