Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Skip Hop SHOP

Meiltä löydät edulliset Skip Hopit. Pidämme yllä laajaa valikoimaa ja käytämme Suomen luotettavaa tukkuria sisäänostoon. Mitä ei löydy meidän omasta varastosta tällä hetkellä, saat kuitenkin tilattua tilaustuotteena. Meille tulee Skip Hop täydennyksiä pääsääntöisesti viikottain. Jos jokin tuote on loppu kokonaan, se on yleensä väliaikaisesti loppu myös maahantuojalla. Pystymme meiltä loppuneen tuotteen toimittamaan nopeasti myös suoraan tukkurin varastosta postipakettina.


Skip Hop toimitustietoja

Laita ihmeessä viestiä kassalla meille lisätietokenttään, jos tarvitset Skip Hop tuotteen nopeasti. Se onnistuu kyllä. Kannattaa valita toimitustavaksi Nouto postista, niin saadaan tarvittaessa myös tukkurilta sinulle tuotteet suoraan. 


Skip Hop valmistajana

Skip  Hop on  aina iloisen hypyn  edellä muita! Skip Hop lastentarvikkeet ja lelut on kehitetty rakkaudella ja intohimolla vanhemmilta vanhemmille. Ne ovat uniikkeja, innovatiivisia ja käytännöllisiä tuotteita, jotka tekevät vanhemmuudesta helpompaa, parempaa ja hauskempaa. Skip Hop on kotoisin New Yorkista. Alta löydät brändin esittelyvideon, jos Skip Hopit eivät vielä ole tuttuja.


Suosituimmat Skip Hop -tuotteet

(1) Skip Hop kerhoreput - ehdoton hittituotteemme ja yksi kaupan myydyimmistä tuotteista
(2) Skip Hop juomapullot
(3) Skip Hop valjasreput